TEZGAH BESLEME ROBOTLARI

CNC'ler, Enjeksiyon Presleri ve benzeri tam otomatik makinalar ile yürütülen üretim süreçlerinde kullanılan tezgah besleme sistemleri, kalite, verimlilik ve üretim maliyetlerinde iyileştirmeler sağlar.
 

Yüksek adetli seri imalat süreçlerinde, işlenen parçaların tezgahlara beslenmesi ve işlem sonucunda teslim alınması görevlerini operatörden bağımsız olarak yürüten bu sistemler, kullanıldıkları işletmelere net avantajlar sunar.

Tam Otomatik Tezgah Besleme Sistemi :
 

Bağlı bulunduğu otomatik tezgaha iş parçalarını mümkün olan en hızlı şekilde besler ve imalat sürecinde tezgah duruşlarını en aza indirir.
 
Operatörün parça beslemek için sürekli tezgah başında beklemesi zorunluluğunu ortadan kaldırır ve birden fazla tezgahın tek bir operator tarafından işletilebilmesini mümkün kılar.
 
Parça besleme işlemini tam otomatik olarak yürütür ve operatörün tezgah çalışma performansı ve üretilen parça kalitesi gibi asal konulara odaklanabilmesini sağlar.
 
Tam otomatik besleme donanımı, kontrol teknolojileri ve mekanik toleransları doğrultusunda, kalite sorunları olan iş parçalarını besleme sürecinde ayıklar ve bozuk iş parçalarının üretim sürecine dahil oluşunun önüne geçer.

 

Yukarıda listelenen avantajları ile tezgah besleme sistemleri, tam otomatik tezgahlar ile yürütülen yüksek kapasiteli seri imalat proseslerinde, kalite artırımı ve maliyet azaltımı alanında etkin çözümü oluştururlar.
 

Eleksan, üretmekte olduğu tezgah besleme sistemlerini entegre ettiği makine parklarını tam otomatik imalat seviyesine ulaştırmış ve kullanıcılarına optimum seri imalat şartlarını sağlamıştır.

CD-163 CD-182

ÖRNEK PROJELER

VİDEOLAR

CD-163
CNC Besleme Robotu
CD-182
Enjeksiyon Presi Besleme Robotu
CD-246 Anahtar Besleme Robotu

BİZE ULAŞIN

Haberler
Erişim
Yetkili Satıcılar
İş Basvurusu

KURUMSAL

Firma Bilgileri
Tarihçe
Etik Değerler
Kalite Politikamız

TAKİP EDİN

© Copyright 2014, ELEKSAN Ltd Şti., Tüm Hakları Saklıdır.